Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:01

18 Mayıs 2021 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY, SURAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gürkan DİKEN ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin SEVGİLİ Manavgat Belediyesi’ni ziyaret ederek SURAM MAR sahasını yerinde incelemişlerdir. 

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü SÖZEN’e Üniversitemizin özel tasarım logosonu takdim ederek, Üniversitemiz hakkında ve Üniversitemize tahsisi yapılan Manavgat’taki arazi ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır. Üniversitemize tahsisi yapılan Manavgat’taki arazi ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır. 

 

Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü SÖZEN’e, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hakime YILMAZ’a ve Manavgat Belediye çalışanlarına ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

 

Manavgat Belediyesi  ziyareti ve SURAM MAR saha incelemesi kapsamında Dersu Balık ziyaret edilmiştir. Bizleri her zaman nezaket ve ilgi ile karşılayan Dersu Balık Yönetim Kurulu Başkanaı Sayın Mustafa KEÇER, Su Ürünleri Mühendisi Sayın Ali Haydar AŞKIN’a ve Fakültemiz mezunları Su Ürünleri Mühendisi Sayın İbrahim YILMAZ ile Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Tamer DEMİRKAN’a teşekkürlerimizi sunarız.

 

İnşaata ayrılan saha yerinde incelenmiştir.

 

Manavgat Belediyesi  ziyareti ve SURAM MAR saha incelemesi kapsamında T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü (AKSAM) Müdürü  Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Sayın Serkan ERKAN ziyaret edilmiştir. Ziyaretimizde Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları DairesiBaşkanı Doç. Dr. Sayın Mahir KANYILMAZ ile de görüşülmüştür.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın İbrahim DİLER tarından AKSAM Müdürü Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Sayın Serkan ERKAN’aÜniversitemizin özel tasarım logosu takdim edilmiş ve Üniversitemiz ile SURAM hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

 

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Dairesi Başkanı Doç. Dr. Sayın Mahir KANYILMAZ, AKSAM Müdürü Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Sayın Serkan ERKAN, AKSAM araştırmacıları Dr. Banu YALIM, Su Ürünleri Yüksek Mühendisleri Adil YILAYAZ, Filiz KİŞTİN, İsa TEKŞAM ve Dr. Murat YEŞİLTAŞ’a ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.