Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:01

Üniversitemize tahsis edilen Çenger Mahallesi 168 Ada 1 parsel numaralı taşınmaz 05 Şubat 2021 tarihinde SURAM Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gürkan DİKEN, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY ve Dekan Yrd. Habil Uğur KOCA ile yerinde incelenmiştir. Bu incelemede Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakime YILMAZ ile taşınma ziyareti ve taşınmazın imar durumu ile ilgili sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilmiştir. Misafirperverlikleri için Manavgat Belediyesi çalışanları ve kendilerine çok teşekkür ederiz.

Manavgat Belediyesi harita mühendisi eşliğinde arazi incelemelerinde bulunulmuştur.

Aynı kapsamdaki ziyaretlerimizde;

Manavgat Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Mezunu Su Ürünleri Mühendisi Hayrettin ÜNAL tarafından karşılandık. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ederiz.

DERSU BALIK yöneticileriyle  bir araya geldik. Göstermiş oldukları ilgi ve işbirliği anlamında katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi mezunlarından, su ürünleri sektör çalışanı su ürünleri mühendisi İbrahim YILMAZ ve öğretmen Aynur ŞAYAN’amisafirperverlikleri için teşekkür ederiz.